+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Hrvatski savjet za zelenu gradnju je postao dio One Click LCA Planetary mreže


  16.06.20, 11:38h

Hrvatski savjet za zelenu gradnju postao je dio One Click LCA Planetary mreže, u sklopu šire One Click LCA inicijative koja pruža softversko rješenje pri preciznom mjerenju učinaka zgrada na okoliš i zdravlje.

Alat namijenjen dionicima unutar građevinskog sektora kao što su arhitekti i građevinski inženjeri, One Click LCA naglasak stavlja na cjeloživotni ciklus zgrada (Life Cycle Assesment) te svojim inovativnim rješenjem donosi mjerljive podatke korisne pri suočavanju s izračunima učinaka zgrada na okoliš, smanjenja emisija CO2 u fazama ranog dizajna, te optimizacije cjeloživotnih troškova zgrada.

One Click LCA je najviše ocijenjeni LCA alat za BREEAM, vodeći svjetski alat za procjenu održivosti zgrada. Osim toga, nudi najveću dostupnu bazu podataka vezanu za cjeloživotni ciklus zgrada s preko 65 000 lako usporedivih podataka.

Članstvom Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju u One Click Planetary mreži, resursi i alati unutar One Click LCA postaju prilagođeni za nacionalno tržište sa svim dostupnim informacijama od kategorija građevinskih materijala i njihove učinkovitosti do podataka o emisijama CO2.

Oni koji žele dodatne informacije o funkcionalnosti, odlikama i mogućnostima unutar One Click LCA Planetary, mogu se uključiti u nadolazeći webinar koji će se održati u srijedu, 24. lipnja 2020., putem sljedeće poveznice: https://bit.ly/2N3T3wY

 

Također, One Click LCA Planetary nudi online sadržaj s dodatnim informacijama o platformi:

One Click Planetary web stranica: https://www.oneclicklca.com/planetary/

One Click LCA centar za podršku: https://bit.ly/3hz0Voc

One Click LCA promotivni video: https://vimeo.com/409759167

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: