+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Web stranica projekta LifeLevel(s)


  16.03.20, 14:00h

Projekt LifeLevel(s), sufinanciran iz LIFE Programa Europske komisije, u provedbi od strane osam Savjeta za zelenu gradnju diljem Europe, dobio je službenu web stranicu. Nova web stranica omogućit će jasan i pregledan uvid u sve ključne informacije o tijeku projekta, važne obavijesti o tijeku projektnih aktivnosti te perspektivu na inicijative usmjerene promicanju energetski održivih zgrada i promicanju povećane kvalitete života u izgrađenom okolišu.

Ciljevi projekta LifeLevel(s) pronalaze se u implementaciji Level(s)-a, okvira Europske komisije čije će komponente poslužiti kao indikatori mjerljivosti kvalitete energetskih performansi zgrada. Na taj način će se postići ravnoteža između utjecaja zgrada na okoliš u odnosu na Europske prioritete održivog razvoja.

Uspostava web stranice projekta LifeLevel(s), predstavlja dodatni utjecaj na širenje svijesti i spoznaja o važnosti cjeloživotnog pristupa sektoru zgradarstva te reduciranja i ograničenja štetnih utjecaja na okoliš koji proizlaze iz zgrada i njima inherentnim ugrozama za okoliš.

Poveznica na LifeLevel(s) web stranicu: http://lifelevels.eu/

#LifeLevels

                          

Projekt Life for LCA LCC Level(s), (skraćeno: LifeLevel(s)) financiran je sredstvima LIFE Programa Europske unije. Podrška Europske unije pri nastanku ove publikacije ne podrazumijeva podršku glede sadržaja, koji isključivo odražava stavove autora, te se Europska unija ne može smatrati odgovornom za bilo koji oblik korištenja informacija iz navedenog sadržaja.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: