+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Besplatni savjeti i najnoviji proizvodi za opremanje dom – počinje Petrokov Sajam noviteta


  06.05.19, 09:00h

Predstavljanje najnovijih proizvoda za opremanje doma, besplatni savjeti stručnjaka i dizajnerske ideje i trikovi Mirjane Mikulec – Sajam noviteta u organizaciji tvrtke Petrokov već petu godinu za redom događaj je koji se ne propušta.

 

Zagreb, 06. svibnja 2019. – Peti po redu Sajam noviteta održat će se 17.05.2019. od 9 do 18 sati u sjedištu tvrtke Petrokov, u Mrkšinoj ulici 52d u Sv. Klari.

Sajam noviteta prepoznat je kako od strane izlagača kao izvrsno mjesto za predstavljanje inovativnih proizvoda iz segmenta grijanja, hlađenja, sanitarija, instalacijske opreme i obnovljivih izvora energije tako i od strane kupaca koji na jednom mjestu imaju priliku inspirirati se i u potpunosti opremiti dom vrhunskim proizvodima.

Ove godine rekordnih 28 izlagača predstavit će široku ponudu inovativnih proizvoda i najnovije trendovi u obnovljivim izvorima energije. Posjetitelji će imati priliku razgledati vrhunske proizvode čak 33 različita brenda od kojih se posebno ističu Bergen, Remeha, Scarabeo, Irsap, Glass1989, Paini, Grohe, Hansgrohe, Geberit, Ragno keramičke pločice te kućni brend Petrokova Pe-Line.

Petrokovi stručnjaci bit će zaduženi za besplatne stručne savjete o uređenju doma, a one koji planiraju preuređenje kupaonice razveselit će vijest kako dio sajma sa sanitarijama i keramičkim pločicama uređuje dizajnerica interijera Mirjana Mikulec. Ovogodišnji Sajam donosi i bogati nagradni fond za sudionike u zabavni igrama.

Tvrtka Petrokov već više od četvrt stoljeća predstavlja mjesto s najboljom opremom za centralno grijanje i vodovod, plinskom i sanitarnom opremom te klimatizacijom renomiranih hrvatskih i europskih proizvođača. Potpuna posvećenost kupcima, pristupačne cijene i samo najbolji proizvodi domaćih i stranih brendova rezultirali su pozicioniranjem Petrokova na listu od 250 najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj. Danas ova tvrtka, koja je druga je na tržištu u svojoj branši u Hrvatskoj, zapošljavanja 148 djelatnika u 9 poslovnica diljem države.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: