+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Ne propustite prijaviti svoj projekt za nagradu BRICK AWARD 20!


  21.03.19, 16:00h

Ovim putem podsjećamo Vas kako je ostalo manje od tri tjedna do isteka roka za prijavu Vaših projekata na Brick Award-u 2020.!

https://wienerberger.hr/vijesti/prijava-na-brick-award-2020

Ako je Vaš projekt inovativan, kreativan i prije svega građen je od glinenih materijala, krajnje je vrijeme da prijavite svoj projekt i sudjelujete na Brick Awardu na kojem se nagrađuju najinovativniji i najmoderniji projekti.

Prijaviti se mogu obiteljske kuće, višestambene zgrade te poslovni prostori, a važan kriterij za podnošenje je da se značajan dio projekta mora sastojati od glinenog građevinskog materijala i mora biti trenutni projekt, odnosno da je završen 2016. ili kasnije.

Nagrada uključuje pet kategorija:

  • Feeling at home
  • Living together
  • Working together
  • Sharing public spaces
  • Building outside the box.


Svaka navedena kategorija imat će svog pobjednika, stoga ne propustite priliku da osvojite titulu najboljeg u pojedinačnoj kategoriji, ali i vrijednu novčanu nagradu koja se dodjeljuje dobitnicima.

Ne razmišljajte previše nego pošaljite Vašu prijavu i zajedno s nama čekajte proljeće 2020. kada će se održati služena ceremonija na kojoj ćemo otkriti pobjednike u svih pet kategorija.
Rok prijave za sudjelovanje je do 9. travnja 2019. godine.

Više informacija o projektu, kao i detalji o načinima prijave nalaze se na internetskoj stranici: https://wienerberger.hr/vijesti/prijava-na-brick-award-2020

Brick Book knjiga

Dodatna vrijednost ove dugogodišnje manifestacije je arhitektonska publikacija Brick Book koja izlazi svake dvije godine i predstavlja godišnjak 50 projekata koji su sudjelovali u dodjeli Wienerberger nagrade Brick Award, uključujuće i dobitnike nagrada.

Knjiga je upotpunjena vrhunskim tekstovima renomiranih novinara i fascinantnim fotografijama te zaista pruža inspiraciju svima koji se bave ovom strukom.
 
Želite naručiti svoj primjerak?

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: