+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Pod motom „Sustav inovacija“ GEALAN se prezentirao na ovogodišnjem sajmu FENSTERBAU FRONTALE u Nürnbergu


  16.04.18, 09:00h

Pod motom „Sustav inovacija“ prezentirao se GEALAN na ovogodišnjem sajmu FENSTERBAU FRONTALE u Nürnbergu. Fokus je bio postavljen na jedinstvenoj tehnologiji površine acrylcolor, digitalizaciji i automatizaciji. GEALAN tim pružao je informacije o Smart Home & BIM-u te otvaranju novih prodajnih kanala povezivanjem stvarnih i virtualnih svjetova – Augmented Reality.

Dizajnerski moderno uređen GEALAN štand bio je podijeljen po područjima interesa. Posjetioci su tako na jednom mjestu mogli dobiti sve relevantne informacije o željenoj temi.

Tako su većinski dio prostora zauzimale aktualne teme digitalizacije i automatizacije. Informacije o industriji 4.0, implementaciji BIM-a (Building Information Modelin) te povezivanju stvarnih i virtualnih svjetova bile su glavne teme koje su pobudile najveći interes posjetioca. Na licu mjesta mogli ste isprobati nove alate i programe koji će promijeniti građevinsku industriju 21. stoljeća.

Nezaobilazan dio štanda bila je već dokazana jedinstvena tehnologija površine acrylcolor. Posjetioci su mogli iskusiti sve prednosti i kvalitete površine, kako vizualno tako i praktički. Iako je u upotrebi već 40 godina, dodatno iznenađuje iz dana u dan. Tako je vrhunac prezentacija predstavila potpuno nova acrylcolor boja „Brončani metalik“, još jedna u nizu acrylcolor boja kojim GEALAN podupire moderna arhitektonska rješenja.

Sustav koji je prošle godine uveden na tržite, GEALAN-KUBUS, već sada zauzima solidan udio na tržištu. S potpunom skrivenim krilom podupire moderan dizajn objekata uz maksimalan udio staklenih površina. Postavljen na kutovima GEALAN štanda, sustav GEALAN-KUBUS plijenio je poglede posjetioca kao i samih prolaznika.

Još jedna novost na sajmu bio je novi Inline klizni sustav koji se paralelno može koristiti za izradu kliznih prozora i vrata. Kombinacijom profila i tehnologije brtvljenja, sustav postiže odlične rezultate toplinske i zvučne izolacije kao i vodonepropusnosti. Novi sustav nudi jednostavnost otvaranja i veću mogućnost iskorištavanja prostora uz čvrsto zatvaranje, odličnu izolaciju i veću sigurnost.

Sada već potpuno razvijena platforma sustava S 9000 također je zauzimala svoj dio prostora na štandu. Kombi sustav čini idealnu osnovu za izradu modernih prozora, balkonskih i ulaznih vrata kao i podizno-kliznih vrata. S 9000 nudi široku paletu mogućnosti unutar jednog sustava, a poseban je po tome što nudi svoja specifična rješenja po državama kao što su to Francuska, Italija i Nizozemska te sustav GEALAN-LUMAXX s minimalnom širinom profila.

GEALAN d.o.o., poduzeće kći matične kuće GEALAN Fenster-Systeme GmbH i ove je godine stotinjak svojih partnera iz regije vodilo na sajam kako bi se upoznali s novostima iz područja prozora, vrata i fasada. Unutar dvodnevnog boravka na sajmu razmjenjivale su se ideje, gradile nove poslovne prilike, stekla nova poznanstva te provodila ugodna druženja.

 

 

Pokrovitelji - platinasti

Pokrovitelji - srebrni

POSLOVNI ČLANOVI

Prijavite se na HSZG newsletter: