+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Američka gospodarska komora u Hrvatskoj

  Adresa: Strojarska 22, 10000 Zagreb Croatia
  Telefon: +385 1 4836 777
  Web adresa: www.amcham.hr
  E-mail adresa: info@amcham.hr

 

Američka gospodarska komora u Hrvatskoj je nezavisna, neprofitna i nevladina poslovna organizacija, s više od 200 članova (vodećih američkih, hrvatskih i međunarodnih tvrtki), koji ukupno zapošljavaju preko 65.000 ljudi u Hrvatskoj. Ovlaštena smo podružnica U.S. Chamber of Commerce u Washingtonu i mreže AmChams in Europe.

Našim članovima pružamo forum za razvoj poslovnih prilika, kroz promicanje visokih standarda poslovne prakse, zalaganje za poboljšanje poslovne klime i pružanje visoke razine poslovnog umrežavanja.

Zalažemo se za promicanje odnosa između Hrvatske i Sjedinjenih Američkih Država kroz trgovinu i ulaganja, te regionalnu trgovinu i pan-europsku suradnju. Također smo fokusirani na unaprjeđenje konkurentnosti Hrvatske kao mjesta ulaganja i kontinuirani razvoj poslovnog okruženja. Kroz rad naših Odbora i druge oblike zalaganja za promjene javnih politika, kontinuirano radimo na jačanju partnerstva između poslovne zajednice i Vlade Republike Hrvatske na svim razinama, kako bismo pokušali riješiti pitanja s kojima se naši članovi susreću u svom poslovanju.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: