+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

BFT-ADRIA d.o.o. - SOMFY predstavništvo za Hrvatsku

Mali

  Adresa: Obrovac 39 51218 Dražice Hrvatska
  Telefon: +385 (0)51/502-640
  Web adresa: www.somfy.com.hr
  E-mail adresa: office_hr@somfy.com

 

SOMFY je vodeća multinacionalna grupacija u proizvodnji, razvoju i dizajnu motora i automatskih sustava za otvaranja i zatvaranja u kućama i zgradama (kao što su rolete, tende, venecijaneri, roloi, zavjese te garažna i dvorišna vrata). Osnovana je 1960. godine u mjestašcu Cluses, smještenom na jugoistoku Francuske. Somfy grupacija, u koju se osim SOMFY branda ubraja još drugi tržišni brandovi (kao što su BFT, Simu, Mingardi, Asa, itd.) je kroz mrežu predstavništva prisutna u 54 zemlje, na pet kontinenata. Njihovi standardi kvalitete zadovoljavaju potrebe od 270 milijuna korisnika i 32 000 profesionalnih klijenata širom svijeta.

 Somfy rješenja, uz stalna pronalaženja novih aplikacija u svakodnevnom životu, doprinose osobnoj udobnosti i sigurnosti kao i energetskoj učinkovitosti u zgradama, a možete ih pronaći u kućama, uredima i javnim prostorima. Sjenila reagiraju na vremenske promjene nudeći korisnicima veću udobnost uz uštedu energije. Rješenja su jednostavna za uporabu i jednostavna za instalaciju, na zadovoljstvo potrošača i profesionalnih klijenata.

Diljem svijeta, postojeće zgrade odgovorne su za stvaranje više od 40% emisija stakleničkih plinova. To predstavlja potencijal za uštedu energije kod postojećih zgrada, a mnogim zemljama diljem svijeta smanjenje emisija ugljičnog dioksida svojih zgrada postaje  sve veći prioritet. Svake godine, nove zgrade čine samo 5% svih građevinskih projekata, stoga bi se trebalo usredotočiti na obnovu i sustavnu nadogradnju postojećih zgrada u skladu s novim standardima. Danas, postoje jednostavna, provjerena i testirana rješenja za poboljšanje energetske učinkovitosti zgrada, kao što je automatizacija sjenila, prirodna ventilacija, poboljšana izolacija zgrade, itd. Nudeći automatska rješenja za sjenila i za sustav otvaranja zgrada, Somfy je trenutno na čelu tog globalnog problema, koji je ujedno i izazov i snažan katalizator za istraživanje, kreativnost i pruža mogućnost za rast.

U tom kontekstu, Somfy brand ispunjava očekivanja glavnih protagonista u graditeljstvu: investitora, promotora i vođa ideja kao što su arhitekti, vlasnici zgrada, voditelji projekta i konzultantski inženjeri,  potvrđujući predanost ekološkom pristupu.

Sa Somfy animeo i VarioSys rješenjima energetska učinkovitost zgrada je poboljšana: troškovi  grijanja i klimatizacije su smanjeni, postignut je vizualni i temperaturni komfor unutar zgrade, a vijek trajanja opreme za zaštitu od sunca se produžuje. Bez obzira na veličinu objekta, novogradnju ili renovaciju, arhitektonsku konfiguraciju, tip fasade i opremu za zaštitu od sunca ili broj zona kojima se upravlja ... u Somfy rješenja za upravljanje zgradama možete uvijek imati povjerenja.

Somfy je pravi partner za vašu zgradu.

 

 

Pokrovitelji – platinasti, zlatni i srebrni

POSLOVNI ČLANOVI

Prijavite se na HSZG newsletter: