+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Colliers International

Srednji

  Adresa: Ilica 73, 10000 Zagreb
  Telefon: +385 1 4886 280
  Web adresa: www.colliers.com
  E-mail adresa: croatia@colliers.com

 

Misija Colliers International-a je klijentima osigurati najbolju moguću uslugu glede njihovih investicija i nekretnina. Kao globalna tvrtka u uslužnoj nekretninskoj djelatnosti, s više od 12.000 djelatnika u 293 ureda u 61 zemlji, u stanju smo pružiti stručni savjet glede lokalnih nekretnina gdje god nas naši klijenti trebaju. Colliers International jedan je od dva globalna partnera Svjetskog savjeta za zelenu gradnju (uz McGraw Hill Construction) te od 2007. godine koordinira međunarodnim Colliersovim svjetskim timom za održivi razvoj. Sa lansiranjem ideje o razvoju zelene gradnje u Hrvatskoj Colliers International, Hrvatska počeo je rane 2008. godine, a od 2009. začetnik je i suosnivač Savjeta za zelenu gradnju u Hrvatskoj.

Colliers International Jugoistočna Europa najveća je i najuspješnija savjetnička tvrtka za investicije i nekretnine u regiji koja pruža sveobuhvatne usluge. Tvrtka je osnovana 1991. godine (u Sofiji) i od tada se proširila u 9 potpuno operativnih ureda u Bugarskoj, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Albaniji, Grčkoj, te također radi na odabranim projektima na drugim lokacijama u regiji, uključujući BJR Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju i Cipar. Danas tvrtka isključivo zastupa preko 1,5 milijuna kvadratnih metara i zapošljava više od 170 profesionalaca. Svaki Colliersov ured u jugoistočnoj Europi ima vodeću poziciju na dotičnom tržištu i svaki zastupa niz klijenata koji su sinonim za uspjeh.

Razvojni projekti dvadesetprvog stoljeća suočavaju se s izazovima dvadesetprvog stoljeća, čega su investitori u gradnju, vlasnici, poduzetnici i zakupoprimci svjesni te ne vrednuju samo ekonomiku nekretninske imovine; odnos koji zgrade imaju s okolišem i društvom također je od utjecaja na njihove odluke. Colliers International jugoistočne Europe nudi stručno savjetovanje po pitanju energetske i resursne učinkovitosti, najbolje primjere zelenih zgrada, kao i strategije za postizanje standarda ekološke gradnje (poput usklađenosti s Uvjerenjem o energetskim svojstvima zgrade ili s LEED® - Liderstvo u energetskom i okolišnom dizajnu, Sustav ocjenjivanja zelene gradnje), na troškovno učinkovit način.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: