+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Filipović poslovno savjetovanje d.o.o.

Mali

  Adresa: Trg bana Josipa Jelačića 3/V 10000 Zagreb
  Telefon: +385 1 481 6969
  Web adresa: http://www.filipovic-advisory.com/
  E-mail adresa: office@filipovic-advisory.com

 

Filipović poslovno savjetovanje d.o.o. bavi se posredovanjem i savjetovanjem u području razvoja komercijalnih nekretnina. Suosnivač smo Savjeta za zelenu gradnju u Hrvatskoj.

Pokrenuli smo poseban program razvoja, prometa i financiranja komercijalnih nekretnina putem poslovne platforme EQUILIBRIUM. EQUILIBRIUM omogućava brzo, učinkovito i uspješno pronalaženje poslovnih partnera za razne varijante poslovanja komercijalnim nekretninama, kao što su razvoj, prodaja, kupnja, ulaganje, građenje, financiranje, instrument osiguranja, leasing, korištenje, zakup, zajednička ulaganja, prenamjena, realokacija i druge. EQUILIBRIUM obuhvaća sve sektore komercijalnih nekretnina: stanogradnju, turizam, industriju i logistiku, trgovinu i uredske prostore.

Prvi Simpozij o zelenoj gradnji u Hrvatskoj u organizaciji Savjeta za zelenu gradnju u Hrvatskoj i u partnerstvu s Filipović poslovnim savjetovanjem d.o.o. održan je 24. studenog 2009. godine u Zagrebu.<;/p>

Filipović poslovno savjetovanje d.o.o. je promotor razvoja komercijalnih nekretnina. Organizirali smo pet Godišnjih međunarodnih konferencija o hrvatskom tržištu nekretnina. Šesta konferencija održat će se 4. i 5. svibnja 2010. godine u The Regent Esplanade Zagreb hotelu. Do sada je svake godine na Konferencijama sudjelovalo više od 500 osoba iz 15 zemalja.

Filipović poslovno savjetovanje d.o.o. svaki mjesec izdaje Croatian Real Estate Newsletter (CREN). Osnovni cilj Newsletter-a je osigurati našim poslovnim partnerima i svim igračima na tržištu nekretnina najnovije vijesti o hrvatskom tržištu komercijalnih nekretnina.

Osnivač smo Međunarodne poslovne akademije razvoja komercijalnih nekretnina. Prvi modul Poslovne akademije održan je od 22. do 24. listopada 2009. godine.

EQUILIBRIUM je Vaš partnRE!

 

 

Pokrovitelji – platinasti, zlatni i srebrni

POSLOVNI ČLANOVI

Prijavite se na HSZG newsletter: