+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Firestone Building Product Europe

Mali

  Adresa: Ikaroslaan 75-B-1930 Zavantem-Belgium
  Telefon: +32 2 711 4450
  Web adresa: www.firestonebpe.com
  E-mail adresa: info@fbpe.be

 

Firestone Building Products je dio Bridgestone korporacije, najveće svjetske kompanije za proizvodnju guma i sintetičke gume. Oslanjajući se na uspjeh i inovacije polimerne tehnologije Bridgestone/Firestone, Firestone Building Products je postao vodeći proizvođač krovnih (Roofing) membrana i membrana za oblaganje terena (Lining) za najširu upotrebu, kod industrijskih, komercijalnih, i objekata za stanovanje. Kvalitetni proizvodi, iskustvo u izvođenju, i posvećenost profesijonalnoj usluzi daju sigurnost u naše sisteme i opravdavaju slogan ‘’Nobody Covers You Better’’.

Firestone Building Products je ušao u proizvodnju hidroizolacijskih membrana 1980. Danas, je kompanija proizvela i ugradila više od 1.000.000.000m2 jednoslojnih hidroizolacijskih membrana. Ovaj podatak nas svrstava u jednog od vodećih proizvođaca EPDM I TPO membrana. Za ovih 30 godina, izvođaci, investitori, i arhitekte vjeruju Firestone Building Products, kao vodećem sistemu za pokrivanje ravnih krovova.

Počevši od  istraživanja i razvoja, kroz proizvodni process, Firestone Building Products slijedi stroge standarde kontrole kvaliteta, kako bi svaka komponenta Firestone krovnih (Roofing) sistema i sistema za oblaganje (Lining) ispunjavala ili premašivala industrijske standarde. Proizvodnja je bazirana na ‘’state-of-the-art’’principu, kako bi proizveli materijale koji traju. Sve naše tvornice imaju ISO 9001, i ISO 14001 certifikate, koji svjedoče o našoj posvećenosti kvaliteti  i očuvanju životne sredine.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: