+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

GTC Matrix d.o.o.

Platinasti član

  Adresa: Avenija Dubrovnik 16, Zagreb
  Telefon: 01 6659 400
  Web adresa: www.matrixofficepark.com
  E-mail adresa: matrix@gtc-zagreb.hr

 

Matrix poslovni centar, najnoviji projekt GTC Grupe u Hrvatskoj,  stvoren je da zadovolji sve potrebe modernih tvrtki, njihovih zaposlenika, poduzetnika i klijenata. Nalazi se na savršenoj lokaciji, unutar nove poslovne zone u Zagrebu, na raskrižju Slavonske avenije, Heinzelove ulice i Radničke ceste.

Osim praktične lokacije, Matrix poslovni centar se može pohvaliti i odličnom povezanošću s brojnim prometnicama i ključnim lokacijama. Zračna luka i centar grada udaljeni su 10 minuta, a u neposrednoj blizini su autobusne i tramvajske stanice, trgovački centri, banke, supermarketi, restorani, hoteli, zelene površine, fitness centri te drugi sadržaji koji olakšavaju poslovanje i čine svakodnevicu ugodnom.

Obje Matrix poslovne zgrade imaju površinu preko 20.000 m2, 272 parkirna mjesta, garderobu, tuševe i parkirališni prostor za bicikle.

Jednostavno dostupan i idealno povezan radni prostor za svakoga.

Dizajnirane u skladu s LEED Gold certifikatom te A+ energetskom učinkovitošću, zbog svoje modularne konstrukcije izvrsno pogoduje rastu i razvoju svake tvrtke.

S gradnjom prve zgrade Matrix Office Parka kreće se krajem 2017., a početkom 2019. godine planira se otvorenje.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: