+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

HOVAL d.o.o.

Mali

  Adresa: Puškarićeva 11/E, 10 250 Lučko
  Telefon: 01 4666 376
  Web adresa: www.hoval.hr
  E-mail adresa: hoval.hr@hoval.com

 

Ugledan, raznolik i izvanredan – to je Hoval. S više od 70 godina iskustva, razvijamo i isporučujemo specijalizirana tehnološka rješenja za grijanje, ventilaciju i povrat topline, koja se odlikuju švicarskom kvalitetom pogodnom za svaki tip građevine i objekta.

Uštedite čak 20 do 25% energije godišnje ugradnjom energetski učinkovitih proizvoda i sustava koji koriste obnovljive izvore energije te tako značajno smanjuju otisak CO2. U suradnji s klijentom tražimo najbolje moguće rješenje te nudimo potporu i savjetovanje na svakom koraku. Naša usluga uključuje distribuciju opreme te servisnu i tehničku podršku projektantima, instalaterima, serviserima i investitorima.

Hoval rješenja možete pronaći u najpoznatijim svjetskim znamenitostima, poput Windsor dvorca, Apostolske palače u Vatikanu i Burj Khalifa nebodera u Dubaiju. Na našim prostorima, trgovački centri Bauhaus, Baumax i Westgate, Coca-Cola Hrvatska, hoteli Aurora i Vespera, Hrvatski šumarski institut Jastrebarsko te specijalna bolnica Naftalan samo su neki od primjera koji su se već uvjerili u kvalitetu Hoval sustavnih rješenja. Sada to možete i Vi!

 

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: