+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

I.T.V. Murexin d.o.o.

Veliki

  Adresa: Most Raša b.b. 52 223 Raša Hrvatska
  Telefon: 052 / 862 599
  Web adresa: www.itv-murexin.hr
  E-mail adresa: info@itv-murexin.hr

 

ITV Murexin tržišni je lider u proizvodnji građevinskih ljepila za polaganje keramike, te jedan od važnijih proizvođača toplinsko izolacijskih fasadnih sustava na hrvatskom tržištu. Pored navedenih programa bavi se distribucijom  kompletnog  programa za parket i građevinske tehnike poznatog austrijskog brenda Murexin.

Povijest tvrtke veže se uz početke proizvodnje vapna u Hrvatskoj i daleku 1963. Danas je ITV Murexin dio koncerna Schmid Industrie holding međunarodne grupacije za proizvodnju  građevinskih i izolacijskih materijala koja upravlja s više od 70 tvrtki u 17 država svijeta s preko 4.800 zaposlenika.
Visokokvalitetni proizvodi, ispitani i certificirani prema Europskim smjernicama, isprobani u praksi dužoj od 30 godina i međunarodne reference odrednica su Murexinovog proizvodnog asortimana.

Energetska učinkovitost i  razvoj novih proizvoda i sustava svakodnevna su zadaća u našem radu. Ugradnjom Murexinovih toplinsko izolacijskih fasadnih sustava  povećavamo kvalitetu života u prostorima, štedimo energiju  i time smanjujemo troškove grijanja te smanjujemo utjecaj na okoliš kroz reduciramo ispuštanje CO2 u okoliš.

Murexinovi proizvodi prisutni su putem razgranate trgovačke mreže u svim dijelovima Hrvatske. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, stalnim inovacijama u proizvodnom programu, te stalnim ulaganjima u proces proizvodnje Murexinovi proizvodi korišteni su u gradnji mnogobrojnih stambenih, gospodarskih i javnih objekata na području RH.

 

 

Pokrovitelji – platinasti, zlatni i srebrni

POSLOVNI ČLANOVI

Prijavite se na HSZG newsletter: