+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Inoutic d.o.o.

Mali

  Adresa: Industrijska ulica 3, 10370 Dugo Selo
  Telefon: +385 1 2781 350
  Web adresa: www.deceuninck.hr
  E-mail adresa: info@deceuninck.hr

 

Deceuninck grupa vodeći je proizvođač i dizajner PVC profila za prozore i građevinska rješenja u svijetu. S prodajnim lancima u više od 90 zemalja i uz 3700 zaposlenih, poduzeće Deceuninck redovito opskrbljuje preko 4000 kupaca diljem svijeta.

U Hrvatskoj je Deceuninck prisutan od 2004. godine i danas uspješno zapošljava preko 100 djelatnika koji imaju priliku usavršiti svoje znanje u skladu s međunarodnim standardima kvalitete i poslovne izvrsnosti.

Europska kvaliteta i odani pristup radu odlično je prepoznat na hrvatskom području, pa tako Deceuninck aktivno surađuje s preko 200 poduzeća koji su specijalizirani za proizvodnju prozora i vrata. Do sada je Deceuninck opremio nebrojene objekte kod kojih su korisnici prepoznali vrhunsku kvalitetu, dizajn i održivost proizvoda.

Ono po čemu se ovaj svjetski koncern posebno ističe su visokotehnološka dostignuća, ali s jasnim fokusom na poštivanju najviših ekoloških standarda i jasnom vizijom budućnosti – uklapanjem cirkularne ekonomije u postojeći poslovni model. Cirkularna ekonomija predstavlja puno širi pojam od samog recikliranja - osim što su proizvodi dizajnirani na način da se mogu do 100 % reciklirati, čitav proizvodni proces baziran je na savjesnom i efikasnom korištenju materijala, što rezultira konstantnim povećanjem udjela recikliranih materijala u novim proizvodima.

Prozorski sustav PVC profila Elegant kruna je Deceuninckove tehnologije jer povezuje na prvi pogled ono nespojivo: minimalistički dizajn, vrhunske vrijednosti izolacije i izrazitu ekološku održivost. Upravo ove karakteristike Elegantu su omogućile priznanja struke koja se teško mogu nadmašiti.  2019. godine mu je dodijeljeno prestižno priznanje  „Red Dot Design Award“ kao pobjedniku u kategoriji „Dizajn proizvoda“ i nagrada „German Design Award“ u kategoriji „Special Mention”.

Revolucionarni dizajn prozorskog profila Elegant temelji se na inovativnoj modularnoj platformi iCor, koja je ovjenčana prestižnom nagradom “German Innovation Award 2020” kao pobjednik u kategoriji “Izvrsnost u poslovanju Business to Business – gradnja & elementi". 

Ovo priznanje ujedno je potvrda poduzeću Deceuninck da je s iCOR-om, prvom univerzalnom platformom za profile prozora i vrata, obilježio prekretnicu u tehnologiji profila prozora.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: