+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Inoutic d.o.o.

Mali

  Adresa: Industrijska ulica 3, 10370 Dugo Selo
  Telefon: +385 1 2781 353
  Web adresa: www.inoutic.hr
  E-mail adresa: info@inoutic.hr

 

Naše poduzeće / Tko smo mi?
Inoutic je jedan od vodećih proizvođača visokokvalitetnih PVC sustava za prozore i vrata, fasadnih i terasnih sustava.

Mi spajamo interijer i eksterijer svih vrsta objekata, našim tehnički preciznim proizvodima koji postavljaju standarde u kvaliteti, funkcionalnosti i pouzdanosti. Ono što nas razlikuje je naš kreativni inžinjering.

Inoutic d.o.o.  je podružnica belgijske Deceuninck grupe, koja sa svojim podružnicama u više od 75 zemalja čini globalnu mrežu na području obrade PVC-a.

Inoutic je osnovan 1956. od strane poduzeća "Kunststoffwerken" braće Anger u Bogenu, Njemačka. Godine 1985. tvrtka postaje ›Thyssen Polymer GmbH, Kunststoff‹, a 2007. je preimenovana u ›Inoutic / Deceuninck GmbH‹. Na hrvatskom tržištu prisutni smo od 1998. godine, a od 2004. i s vlastitim skladištem.

Naša stručnost / Rezultat mnogih godina iskustva
Možemo se osvrnuti na više od 50 godina iskustva u industriji plastičnih masa. Naša tvornica pokriva cijeli spektar vrijednosti - od dizajna, preko razvoja, pa sve do ekstruzije i dorade.

Kroz intenzivni istraživački rad i godine iskustva u mogućnosti smo proizvesti inovativna rješenja, kao što je naš novi drveno-plastični kompozit, Twinson. Svi naši građevinski proizvodi su jednostavni za rukovanje i postavljanje i zahtijevaju minimalno održavanje.

Mi našim kljentima pomažemo stvoriti svoj vlastiti individualni stil i ostvarenje svojih životnih snova. Bezvremenost dizajna i dugovječnost našeg proizvoda jamči vijek trajanja preko 50 godina. Oslanjamo se na dugoročne partnerske odnose i uzajamno povjerenje kako bi stvorili zdrav i održiv okoliš za naše klijente i naše zaposlenike.

Naš cilj / Vrhunska kvaliteta
Poticaji za stvaranje naših proizvoda preuzeti su s područja dizajna, arhitekture i ekologije. Službeno utvrđeni standardi kvalitete samo su minimalni zahtjevi koje moraju ispunjavati rješenja iz Inoutica. Naš je cilj ne samo zadovoljiti današnje zahtjeve kupaca, nego i one koji se nalaze pred nama u budućnosti.

Inoutic proizvodi prolaze niz testova za praćenje snage materijala, preciznosti, proizvodne tolerancije i završne kvalitete. Koristeći digitalna 2D mjerenja i ručna 3D mjerenja kontinuirano provjeravamo kvalitetu. Poznati nacionalni i međunarodni instituti za ispitivanje potvrđuju prvi razred trajnosti, sigurnosti, energetske učinkovitosti i dizajna Inoutic proizvoda - standard koji je predstavljen u Inoutic kvaliteti.
 
Naš pristup / Održiva i sigurna budućnost
Mi pomažemo našim klijentima u stvaranju održivog i energetski visoko učinkovitog doma. Naši proizvodi su jednostavni za njegu i izdržljivi, s izvrsnim vrijednostima toplinske izolacije. Svi proizvodi imaju izvrstan učinak na okoliš i na kraju životnog vijeka mogu se 100% reciklirati.

Na dobrovoljnoj osnovi, proizvodimo prozorske profile isključivo s bezolovnim stabilizatorom temeljenim na kalciju i cinku. Osim toga, mi smo aktivni u kampanji za recikliranje PVC prozora. Kao osnivački član Rewindo GmbH, Inoutic se zalaže za povećanje stope recikliranja plastičnih komponenti te promicanje odgovornog i održivog razvoja s PVC-om.

 

 

Pokrovitelji - platinasti

Pokrovitelji - srebrni

POSLOVNI ČLANOVI

Prijavite se na HSZG newsletter: