+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Interkonzalting d.o.o. građenje, projektiranje i nadzor

Srednji

  Adresa: Ulica grada Vukovara 43c, Zagreb
  Telefon: 01 6170 073
  Web adresa: www.interkonzalting.hr
  E-mail adresa: interkonzalting@interkonzalting.hr

 

Tvrtka “Interkonzalting” d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 43c, obavlja poslove stručnog nadzora, projektiranja i vođenja projekata na hrvatskom tržištu već više od 45 godina.

Tvrtka je utemeljena 1967.g. a do 1990.g. poslovali smo pod imenom “Interinženjering OOUR Konzalting”
U našem poduzeću zaposleni su ovlašteni inženjeri svih profila potrebnih za obavljanje stručnog nadzora na investicijskim objektima kao što su: dipl.ing.arh., dipl.ing.građ., dipl. ing. stroj. i dipl. ing. el.
U obavljanju poslova stručnog nadzora i konzaltinga sukladno Zakonu o prostornom uređenju i gradnji formiramo tim od naših djelatnika koji je u potpunosti iskoordiniran i usklađen sa zahtjevima investitora tako da ne koristimo suradnike u navedenim poslovima. 
Na takav način uspješno smo završili cijeli niz velikih objekata kao što su Hotel Sheraton Zagreb, Nacionalna i sveučilišna knjižnica, Hrvatski institut za istraživanje mozga, Muzej grada Zagreba, Hotel Intercontinental itd.
Uspješno smo završili i predali Investitoru sa uporabnom dozvolom poslovno – trgovački objekt “Mercator centar” Zagreb, “Mercator centar” Split, “Mercator centar” Osijek, “Mercator centar” Đakovo, Mercator III u Zagrebu, kao i novi prodajno servnisni “Salon Fiat, Lancia i Alfa Romeo” izrađen za Ljubljansku tvrtku “Autocommerce”, “Kaufland” Zadar, Hotel Sheraton u Zagrebu, Hotel Central u Zagrebu, Hotel Odisej na Mljetu, Hotel Arcotel Allegra u Zagrebu, Hotel Astoria u Zagrebu, Hotelski kompleks Zelena Laguna u Poreču, Hotel Dubrovnik u Zagrebu, Hotelski kompleks “Červar Porat” u Poreču, Hotelski kompleks Solaris u Šibeniku, Hotel Intercontinental u Zagrebu, Hotel Internacional u Zagrebu, Hotel Argentina u Dubrovniku, Hotel Croatia u Cavtatu, Hotel Therapia u Crikvenici, Hotel Neptun u Opatiji, Hotel Amfora na Hvaru, Turističko naselje Zaton, Hotel Koralj na Krku, Hotel Bonavia u Rijeci,Grand hotel Lav u Splitu, bazen “ŠRC Utrine”, poslovnice “Zagrebačke banke” Zadar, Makarska, stambeno naselje Brodarica u Splitu, Kaufland u Đakovu, Čakovcu, Karlovcu, Velikoj Gorici, Stambeni Zagrebačke stanogradnje u Sesvetama, Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, “Mercator centra III” u Zagrebu, itd.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: