+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Klimaproing d.o.o.

Mali

  Adresa: Zelengaj 45 1 b ; 10 000 Zagreb
  Telefon: +385 1 4579 220
  Web adresa: www.klimaproing.hr
  E-mail adresa: info@klimaproing.hr

 

Tvrtka KLIMAPROING d.o.o. je osnovana 1993. godine, a glavna djelatnost je projektiranje strojarskih instalacija, provođenje stručnog nadzora nad izvođenjem strojarskih instalacija i tehničko savjetovanje.  

Danas zapošljavamo šest projektanata i to četiri ovlaštena inženjera - člana Hrvatske komore inženjera strojarstva, jednog inženjera sa statusom vježbenika u Komori i jednog strojarskog tehničara s položenim stručni ispitom. Osim izrade projektne dokumentacije i provođenja stručnog nadzora, možemo vam pomoći tehničkim savjetima u investicijskim odlukama, izradi tendera, prikupljanju i obradi ponuda, te općenito pri organizaciji gradnje i izvođenja radova. 

Od 2010. godine imamo ovlaštenje za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada s jednostavnim i složenim tehničkim sustavima. Dokazali smo se na puno velikih i zahtjevnih projekata, većim dijelom unutar Republike Hrvatske, ali i u internacionalnom okruženju, surađujući s projektnim uredima iz Slovenije, Njemačke, Engleske, Francuske..., te radeći za međunarodne investitore u ili izvan Hrvatske. Smatramo da o našoj kvaliteti najbolje svjedoči zadovoljstvo našihklijenata - više  Od 2005. godine poslujemo u skladu sa sustavom upravljanja EN ISO 2000 : 9001.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: