+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Knauf Insulation d.o.o.

Veliki

  Adresa: Varaždinska 140, 42220 Novi Marof
  Telefon: +385 42 401 300
  Web adresa: www.knaufinsulation.hr
  E-mail adresa: info.hr@knaufinsulation.com

 

Knauf Insulation je jedan od od najvećih proizvođača izolacije u svijetu koji u svojoj ponudi ima široku paletu izolacijskih materijala potrebnih za zadovoljenje sve većih zahtjeva za energetskom efikasnošću u novim i postojećim domovima, poslovnim zgradama i industriji.
Knauf Insulation je prisutan u više od 35 zemalja i s više od 35 proizvodnih pogona za proizvodnju staklene mineralne vune, kamene mineralne vune, drvene vune, ekstrudiranog polistirena, ekspandiranog polistirena i ekstrudiranog polietilena. Navedeni proizvodi svojim se karakteristikama istiću među izolacijama u graditeljstvu, tehničkim i industrijskim izolacijama, ventilacijskim, klimatizacijskim i OEM sustavima.

Sredinom 2009. godine Knauf Insulation je tržištu predstavio tehnologiju veziva bez formaldehida, nazvanu ECOSE® Technology, po prvi puta korištenu u proizvodnji mineralne vune. Osnovu čini vezivo na bio-osnovi bez aditiva, umjetnih bojila i pigmenata čime su proizvedeni okolišu prihvatljiviji proizvodi kao dokaz naprednog održivog razvoja Knauf Insulationa. Zalažući se za održivu proizvodnju, Knauf Insulation koristi novo vezivo u svim svojim pogonima za proizvodnju staklene mineralne vune.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: