+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Njuškalo d.o.o.

Veliki

  Adresa: Ul Miroslava Miholića 2, 10 000 Zagreb
  Telefon: 01 6500 950
  Web adresa: www.njuskalo.hr
  E-mail adresa: podrska@njuskalo.hr

 

Njuškalo je vodeća digitalna kompanija u Hrvatskoj i najveći marketplace s više od 1,4 milijuna vjernih korisnika te više od 250 tisuća novih predmeta u prodaji mjesečno.

Naša platforma omogućuje trgovanje između pojedinaca i tvrtki putem sigurnog, jednostavnog i intuitivnog okruženja.

Mrežnu stranicu posjećuje više od 50 posto internetske populacije u Hrvatskoj, a Njuškalo aplikacija je do sada preuzeta više od 900 tisuća puta.

Naš je zadatak pomoći ljudima u pronalasku bilo čega što im treba; bio to stan za najam, auto, kućni ljubimac, karta za koncert ili kozmetička usluga – velika ponuda oglasa rezultira i velikom potražnjom, što čini sretnima i naše prodavatelje i kupce.

Naša vjerna zajednica koja je u stalnom porastu poklonila nam je povjerenje koje čini temelj našeg poslovanja i oko kojeg gradimo Njuškalovu priču.

 Kao jedan od najsnažnijih hrvatskih brendova prema BrandEquity istraživanju, Njuškalo je tvrtka sa stalnim rastom prihoda koje reinvestira u inovacije u poslovanju i zaposlenike. Oko 100 profesionalca, s prosječnih 35 godina i 61 posto njih s visokom ili višom stručnom spremom, postavlja trendove u segmentu digitalnog poslovanja u Hrvatskoj.

Rad u Njuškalu fleksibilan je i dinamičan te redovito nudi profesionalne izazove, kao i stalne mogućnosti učenja.

Kao članovi Njuškalo obitelji imamo jedinstvenu priliku testirati nove ideje i dokazati se, osjećamo da stvaramo nešto novo, veće, bolje i da pozitivno utječemo na šire društveno okruženje.

Imamo priliku doprinijeti najsuvremenijim inicijativama i koristiti najnaprednije tehnologije i digitalne usluge.

Redovito testiramo i konzumiramo vlastite usluge i svakog dana njegujemo odnose s kupcima koji nam omogućuju da razvijemo najbolje korisničko iskustvo.

Vjerujemo u sebe, naš tim i u Njuškalo.

 

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: