+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Nosivi građevinski elementi d.o.o. - SCHÖCK

Mali

  Adresa: M. P. Katančića 30, 10 430 Samobor
  Telefon: +385 1 3378 924
  Web adresa: www.schoeck.hr
  E-mail adresa: E-mail: info@schoeck.hr

 

Kao proizvođač opreme za graditeljstvo, tvrtka Schöck Bauteile GmbH razvija, proizvodi i distribuira inovativne građevinske komponente i sustave za betonske i zidane konstrukcije. Cilj nam je, prema načelu „jednostavno bolje graditi" stalno razvijati građevinske dijelove koji povećavaju kvalitetu a istodobno pojednostavljuju gradnju. Schöck se pritom koncentrira na rješenja problema iz područja građevinske fizike, statike i konstrukcije. Tvrtka Schöck prisutna je na tržištu već 50 godina, posluje u preko 25 zemalja svijeta te ima više od 500 zaposlenika.

Ključne kompetencije tvrtke Schöck su u područjima toplinske izolacije i zvučne zaštite u novogradnji. Grupe proizvoda Isokorb®, Novomur® i Tronsole® predstavljaju zrela rješenja, posljednju riječ tehnike, a i dalje se kontinuirano usavršavaju. Schöck Isokorb® termoizolacijski element za prekid toplinskih mostova uspješno se ugrađuje već preko 30 godina, s impozantnom brojkom od preko 12 milijuna prodanih standardnih tipova elemenata. U području armaturne tehnike, Schöck je s probojnom armaturom BOLE®, plastičnom masom ojačanom staklenim vlaknima ComBAR® i sustavima trnova (ESD/SLD) na putu usavršavanja svoje kompetencije na još jednom području.

Schöck polaže veliku pažnju korisničkoj podršci te nudi sveobuhvatan informacijski servis koji uključuje projektiranje, edukaciju, programe za dimenzioniranje i tehničke podloge za projektiranje, a osim toga naš regionalni voditelj može organizirati svu tehničku podršku koja će vam pomoći da jednostavno gradite bolje..... sa jednostavno boljim građevinskim metodama.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: