+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Petrokov d.o.o.

Veliki

  Adresa: Mrkšina 52 d, Zagreb
  Telefon: +385 01 6473 111
  Web adresa: www.petrokov.hr
  E-mail adresa: petrokov@petrokov.hr

 

Tvrtka Petrokov je prisutna na tržištu 26 godina i bavi se prodajom opreme za centralno grijanje, vodovod, plinsku opremu, sanitarnu opremu i klimatizaciju.

 

Individualan pristup i nova partnerstva

Vrijednosti s kojima je Krunoslav Petrokov 1991. godine pokrenuo brend, a koji je u sljedećih 27 godina prerastao u drugo najveće poduzeće na hrvatskom tržištu u svojoj branši, duboko su utkane u naš DNK i dan danas. Krunoslav Petrokov shvatio je onda, a mi razumijemo i danas: potpuna posvećenost kupcima, pristupačne cijene i samo najbolji proizvodi domaćih i stranih brendova jedini su način kako održati viziju koju je pred četvrt stoljeća predstavio Krunoslav Petrokov.

Jedni od naših najvažnijih zadataka su i poticanje svijesti o učinkovitom korištenju prirodnih resursa i popularizacija obnovljivih izvora energije. Na vlastitom primjeru pokušavamo dokazati da se MOŽE - na krovovima našeg sjedišta u Zagrebu još smo 2012. godine postavili najveću solarnu elektranu u Hrvatskoj. Uistinu, održivost koju promoviramo prema van esencijalna je i za naše vlastite procese. Stoga sve naše zaposlenike potičemo, ali i prema njima postupamo kako bi jednoglasno širili filozofiju održivosti i promijenili način razmišljanja o našim prirodnim resursima.

Osim osnovne djelatnosti, Petrokov posebnu pažnju polaže na područje obnovljivih izvora energije. U sjedištu firme u Zagrebu-Sv. Klara, na krovovima skladišta postavljena je najveća solarna elektrana u Hrvatskoj.

S preko 145 zaposlenika i u 9 poslovnica diljem države, jedni smo od nacionalnih lidera u ponudi

  • sustava za grijanje i hlađenje,
  • sustava obnovljivih izvora energije,
  • sanitarne keramike, sanitarne armature i sanitarne galanterije,
  • kada i tuš kada,
  • kupaonskog namještaja,
  • keramičkih pločica,
  • ostale ugradbene i instalacijske opreme

 

Osnovani 1991. godine u Zagrebu, u 27 godina smo se pozicionirali kao jedno od 250 najuspješnijih poduzeća u Republici Hrvatskoj i drugo na tržištu u svojoj industriji. Od 2012. godine zajedno poslujemo s poznatim austrijskim obiteljskim poduzećem Odörfer, a od studenog 2017. sve poslovne udijele u poduzeću Petrokov preuzima austrijska obitelj Schneider te na čelu s direktoricom Simonom Zavratnik zajednički provodimo vrijednosti Krunoslava Petrokova kroz kvalitetu, dizajn i najnovije trendove u svijetu kupaonica i obnovljivih izvora energije.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: