+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Presscut d.o.o.

Srednji

  Adresa: Domagojeva 2, 10000 Zagreb
  Telefon: +385 4550 385
  Web adresa:
  E-mail adresa: presscut@presscut.hr

 

Prva hrvatska agencija za praćenje medija

  • Specijalizirana agencija koja se 1989. godine posvetila stručnom praćenju, selekciji, obradi i analizi informacija dostupnih iz hrvatskog medijskog prostora.
  • Svojim sugestijama i razumijevanjem specifičnih potreba korisnika te profesionalnim i stručnim pristupom sudjelujemo u brzom i pravovremenom informiranju.
  • Opskrbljujemo korisnike svim dostupnim podacima i informacijama iz najrazličitijih tematskih područja poput politike, gospodarstva, financija, infrastrukture, međunarodnih odnosa, kulture, znanosti i ostalih područja javnoga života.
  • Presscut d.o.o. je tržišni lider s korisničkim portfeljem od oko 500 klijenata.
  • Tehnološki lider s osvojenim nagradama za vlastita programska rješenja.
  • Od 1996. stalni članica smo FIBEP-a (Federation Internationale Des Bureaux D’Extraits De Presse), svjetske organizacije monitoring agencija koja ima preko 90 članica u više od 40 zemalja i putem posebnih uvjeta razmjene, za svoje korisnike u Hrvatskoj prikuplja, prevodi i obrađuje medijske objave iz cijelog svijeta.

·         PressCut posjeduje bazu i arhivu tiskovina u digitalnom obliku od siječnja 2002. godine i snimke cjelokupnog programa hrvatskih nacionalnih radijskih i TV postaja od 2006. Godine.

·         Imamo i prevoditeljski servis koji je u mogućnosti u vrlo kratkom vremenu prevesti medijske objave na više od 25 stranih jezika.

·         Svakodnevno čitamo 300 nacionalnih, regionalnih i lokalnih novinskih izdanja te prikupljamo objave s više od 400 URL adresa svih relevantnih internetskih portala i stranica. Kontinuirano, dnevno, gledamo i slušamo više od 70 televizijskih i 140 radijskih emisija, digitalnim snimkama pokrivamo 120 radijskih i 10 televizijskih regionalnih i lokalnih postaja i programa iz cijele Hrvatske.

·         U mogućnosti smo dnevno izrađivati sintezu medijski posredovanih informacija sa pregledom  dnevnih informacija o medijskim objavama na traženu tematiku na hrvatskom i /ili  stranim jezicima.

·         Sve usluge isporučujemo u izvanrednim rokovima, gotovo u realnom vremenu s objavom medijske objave ili njezinim emitiranjem.

·         Presscut d.o.o. je tvrtka koja u svom poslovanju promiče načela održivog razvoja i društvene odgovornosti. Naša aktivnost usmjerena je otvaranju novih radnih mjesta kao i suradnju sa onima koji se odluče za samozapošljavanje kroz otvaranje vlastitog obrta ili tvrtke kako bi se doprinjelo socijalnoj sigurnosti zaposlenih i očuvanju okoliša.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: