+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

PricewaterhouseCoopers Savjetovanje d.o.o.

Veliki

  Adresa: Ulica Kneza Ljudevita Posavskog 31, 10 000 Zagreb
  Telefon: 385 1 6328 888
  Web adresa: www.pwc.hr
  E-mail adresa: hrvoje.zgombic@hr.pwc.com

 

PwC globalno

PwC pruža usluge računovodstvenog, poreznog i poslovnog savjetovanja, specifičnog za pojedine industrije kako bi izgradio povjerenje i povećao vrijednost svojim klijentima i njihovim udjelničarima. Više od 180.000 ljudi u 158 zemalja diljem naše mreže dijeli svoja razmišljanja, iskustva i rješenja kako bi razvili nova gledišta i praktične savjete. PwC se odnosi na mrežu društava članova unutar PricewaterhouseCoopers International Limited, od kojih je svaka zasebna i neovisna pravna osoba.


PwC Hrvatska

1997. godine su Coopers & Lybrand i Price Waterhouse otvorili svoje urede u Hrvatskoj. Svjetsko udruživanje ovih dviju organizacija stvorilo je 1998. godine PwC koji poznajemo danas. PwC Hrvatska osniva 2012. godine novu pravnu osobu, PricewaterhouseCoopers Savjetovanje d.o.o.
Naš portfelj klijenata uključuje neke od najvećih hrvatskih i multinacionalnih poduzeća u Hrvatskoj. Tijesna suradnja s ekonomskim i državnim tijelima dopušta nam ići ukorak s poslovnim okruženjem koje se neprestano mijenja, a u kojem poduzeća posluju.
U Hrvatskoj imamo stotinjak stručnjaka koji su usredotočeni na pružanje inovativnih savjeta i rješenja za Vaše specifične potrebe i koji imaju globalnu perspektivu potrebnu za rješavanje složenih poslovnih pitanja današnjice.

 

 

Pokrovitelji – platinasti, zlatni i srebrni

POSLOVNI ČLANOVI

Prijavite se na HSZG newsletter: