+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Profine Croatia d.o.o.

Srednji

  Adresa: Vukomerička 3, 10410 Velika Gorica
  Telefon: +385 1 6253 100
  Web adresa: www.profine-croatia.hr
  E-mail adresa: profine@profine-croatia.hr

 

Profine - međunarodna grupa s budućnošću. Kompanija koja ima ključne atribute da predvodi i definira tržišta građevinske stolarije sutrašnjice. 
 
S našim uspješnim markama KBE, KÖMMERLING i TROCAL, imamo idealan tržišni profil za svaki zahtjev i predstavljamo svjetski broj 1 u proizvodnji PVC prozorskih profila.
 
Osim toga, u stanju smo reagirati fleksibilno i individualno na svaki specifičan zahtjev tržišta - zahvaljujući činjenici da se, osim proizvodnih pogona u Njemačkoj, naša produkcija odvija i u Francuskoj, Italiji, Rusiji, Kini, Španjolskoj i Sjedinjenim Američkim Državama, i da smo razvili čvrstu i razgranatu globalnu prodajnu mrežu. Na taj način osiguravamo vrhunsku razinu proizvoda i consultinga u svakom kutku svijeta.
 
U Hrvatskoj, profine je već „zagazio“ duboko u treće desetljeće djelovanja na ovim prostorima. S vremenom, od prvog partnera, preko predstavništva do sadašnjeg profine Croatia d.o.o., uspostavljena je iznimno uspješna suradnja s cijelim nizom autoriziranih partnera - proizvođača PVC stolarije – u svim dijelovima Hrvatske.
 
Kada se radi o PVC prozorskim profilima, profine oduvijek razmišlja unaprijed. Kombinirajući iskustvo i istraživačku bazu s fleksibilnošću i kreativnošću naših marki KBE, KÖMMERLING i TROCAL dospjeli smo na vodeću poziciju, kako po ukupnoj proizvodnji, tako i po kvaliteti, i koristimo tu poziciju da naše partnere učinimo tržišno uspješnim, a krajnje kupce zadovoljnim.
 
Dugi niz godina profine je dosljedno izjednačavao svoju pionirsku ulogu u razvoju prozorskih sustava s visokim zahtjevima energetske efikasnosti i sukladnosti s okolišem u kojem živimo. To dokazuju naše brojne iznimno utjecajne proizvodne inovacije i odgovorni ekološki koncepti.
 
Odgovornost profine Grupe na području ekologije i održivosti počiva na tri temeljna načela:
 
•    Energetska efikasnost i smanjenje emisije CO2
•    Bezolovni "greenline"stabilizatori
•    Recikliranje i zaštita prirodnih resursa
 
Pioniri utiru puteve i rijetko se osvrću. Koliko god u profine-u bili ponosni na postignuto, za samu tvrtku to je déja vu – već viđeno, priča koja je primjenjena globalno i uspješno se prenosi na nova tržišta, uzimajući u obzir specifičnosti svakog od njih i prilagođavajući se, kako se od vodećeg u branši i očekuje.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: