+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

STAV d.o.o. - hidroizolacije kristalizacijom XYPEX

Mali

  Adresa: Jukićeva 8a, HR-10000 Zagreb
  Telefon: 01 3041400
  Web adresa: www.xypex.hr
  E-mail adresa: info@xypex.hr

 

Prije više od 40 godina tvrtka XYPEX CHEMICAL CORPORATION iz Kanade je pri laboratoriju američke vojske, za potrebe osiguranja skladišta vojne opreme od vlage i propadanja, razvila poseban sistem sigurne hidroizolacije XYPEX. Nakon 10 godišnjeg korištenja u vojne svrhe XYPEX materijali su našli primjenu na otvorenom svjetskom tržištu, te se danas XYPEX materijali mogu naći u svim zemljama širom svijeta. Proizvodni pogoni XYPEX materijala se nalaze na svim kontinentima, a u Europi se nalaze 2 proizvodna pogona: u Velikoj Britaniji i Češkoj Republici.
 
Tvrtka STAV d.o.o. se 2004. pridružila razgranatoj svjetskoj mreži zastupnika i distributera programa hidroizolacije i zaštite betonskih konstrukcija tehnologijom kristalizacije XYPEX. Naša je koncepcija bila, od prvoga dana kod primjene XYPEX tehnologije: prema svakom projektu se odnosimo kao prema jedinstvenom slučaju.
 
Ta koncepcije se pokazala vrlo učinkovitom. Do sada je tehnologijom XYPEX u Hrvatskoj, izveden niz projekata zaštite betonskih konstrukcija, kako novih građevina, tako i sanacija postojećih. Svi izvedeni projekti su pokazali snagu i 100% učinkovitost XYPEX tehnologije. Kruna navedene koncepcije je i priznanje kao 3. najboljem distributeru XYPEX proizvoda u centralnoj Europi, u konkurenciji između 16 zemalja koji distribuiraju XYPEX proizvode iz proizvodnog pogona XYPEX CE u Pragu. Istim koracima idemo i dalje.
 
Posebno smo ponosni što je tehnologija XYPEX jedinstvena na hrvatskom tržištu i što je jedina 100 % „zelena“ hidroizolacija, od same proizvodnje, transporta, skladištenja, uporabe i recikliranja.
XYPEX tehnologiji nije potrebno dokazivanje koncepta održivog razvoja, jer su, za područje hidroizolacije, XYPEX materijali početak, kraj i osnova svake ideje zelene gradnje u cijelom svijetu.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: