+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

SUSTAV JAVNIH BICIKALA d.o.o.

Mali

  Adresa: Prisavlje 2, 10 000 Zagreb
  Telefon: 091 6300 836
  Web adresa: www.nextbike.hr
  E-mail adresa: mailto:info@nextbike.hr

 

Nextbike je najveći sustav javnih bicikala u Hrvatskoj, prisutan u 10 gradova: Zagreb, Šibenik, Zadar, Karlovac, Makarska, Brinje, Ivanić-Grad, Slavonski brod, Gospić i Lastovo.

Kao jedan od temeljnih faktora ekološki i ekonomski održive mobilnosti u jugoistočnoj Europi, poslovanje nextbike sustava pruža gradovima nadopunu javnog gradskog prijevoza, bogatiju turističku ponudu, smanjenje broja automobila na cesti, rješenje gužvi i problema parkinga – a sve to uz pozitivan utjecaj na okoliš. Važno je istaknuti i poboljšan imidž gradova u kojima je prisutan nextbike, pogotovo sad kad Hrvatska djeluje u okviru Europske unije koja uglavnom odavno raspolaže javnim prijevozom na biciklima.

Nextbike korisnici uživaju mogućnost daleko najpovoljnijeg javnog prijevoza, znatan doprinos očuvanju zdravlja i linije, manje gužve i znojenja, čekanje autobusa i tramvaja, ali i priliku da sudjeluju u smanjenju onečišćenja zraka i gradski prijevoz pretvore u društveno korisnu aktivnost.

Nextbike pruža i servisnu te savjetodavnu službu za korisnike. Za sve bicikle jamčimo ispravnost i tehničku opremljenost, a servisna služba dostupna korisnicima u najkraćem roku otklanja mjestimične kvarove uslijed korištenja.

Korisnici jednostavnu registraciju mogu izvršiti na http://sjedniivozi.com.hr/, a svi zainteresirani za poslovnu suradnju nas mogu kontaktirati na info@nextbike.hr.

Sjedni i vozi!

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: