+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Vaillant d.o.o.

Srednji

  Adresa: Planinska 11; 10 000 Zagreb
  Telefon: +385 (1) 6064 387
  Web adresa: www.vaillant.hr
  E-mail adresa: mario.opacak@vaillant.hr

 

Vaillant - kompetencija, inovacija, simpatičnost
Sustavna rješenja za Vašu udobnost

Vaillant GmbH s matičnim sjedištem u Remscheidu, SR Njemačka, ubraja se u pionire među vodećim poduzećima iz područja tehnike grijanja u Europi. Vaillant je jedina robna marka u Europi koja nudi kompletan program za udobnost stanovanja i pripremu potrošne tople vode koristeći sve energente: plin, ulje, struju, zeolit (zeolit-toplinska crpka), vodik (gorivne ćelije) kao i obnovljive izvore energije: solar i toplinu zemlje, vode i zraka u sustavima toplinskih crpki. 
Vaillant Group proizvodi u 11 tvornica širom Europe te u jednoj tvornici u Kini isključivo za kinesko tržište. Ujedinjeno je 8 različitih proizvodnih marki (Vaillant, Saunier Duval, Bulex, Glow-worm, AWB, Protherm, Hermann, DemirDöküm), koje će se i ubuduće naći odvojeno na europskim tržištima. Posljednja akvizicija 2007. bila je vodeća turska kompanija na području grijanja DemirDöküm s kojom je proširen proizvodni asortiman i na radijatore. Broj zaposlenih u Vaillant Group dosegao je gotovo 12.400. 
Vaillant Group je tržišni vođa u Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Belgiji, Austriji, Češkoj, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Slovačkoj i Turskoj dok u Danskoj i Sloveniji zauzima broj dva, a u Italiji i Nizozemskoj broj tri u tržišnom poretku. 
Na europskoj razini, Vaillant Group zauzima 2. mjesto u poretku svih proizvođača grijanja.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: