+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Viessmann d.o.o.

Srednji

  Adresa: Dr. Luje Naletilića 23m ; 10020 Zagreb
  Telefon: 01/ 6593 650
  Web adresa: www.viessmann.hr
  E-mail adresa: info@viessmann.hr

 

Viessmann – kompletni program za grijanje

Njemačka tvrtka Viessmann jedan je od vodećih svjetskih proizvođača opreme iz područja tehnike grijanja, a na području samostojećih kotlova najčešće je kupovana europska marka.

U stopostotnom vlasništvu obitelji Viessmann,  trenutno presjedavajući Dr. Martin Viessmann, tvrtka već tri generacije ostvaruje razvojne projekte koji za ovu granu djelatnosti predstavljaju smjernice, kako na području klasične tehnike grijanja tako i na području obnovljivih izvora energije.

Viessmann je tehnološki predvodnik u branši grijanja. Viessmann kompletni program Vam nudi individualno rješenje za sva područja primjene i za sve izvore energije. Kao začetnik u osvještenosti o okolišu Viessmann dostavlja već desetljećima osobito učinkovite sisteme grijanja s niskim emisijama štetnih tvari - za ulje i plin kao i solarne sisteme, sisteme grijanja na obnovljive izvore energije i toplinske crpke učina od 1,5 do 116.000 kW.

Podaci od 24 tvornice u Njemačkoj, Francuskoj, Kanadi, Poljskoj, Mađarskoj, Austriji, Švicarskoj i Kini, s prodajnim aktivnostima u 74 zemlje, 32 prodajne podružnice i 120 prodajnih ureda diljem svijeta. 55% od ukupnog prometa ostvaruje se u inozemstvu, što pokazjue internacionalnu orijentiranost tvrtke. Grupa ostvaruje promet nešto preko 1,85 milijarda eura i zapošljava 9.600 djelatnika.

U Hrvatskoj je tvrtka Viessmann prisutna već 16  godina kroz kćerinsku tvrtku – Viessmann d.o.o. Hrvatska, sa sjedištem u Zagrebu.

 

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: