+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Zagrebačka banka d.d.

Srebrni član

  Adresa: Paromlinska 2 10000 Zagreb Hrvatska
  Telefon: 0800 00 24
  Web adresa: www.zaba.hr
  E-mail adresa: zaba@unicreditgroup.zaba.hr

 

Zagrebačka banka već je godinama vodeća banka u Hrvatskoj; po kvaliteti proizvoda i usluga, tehnološkoj inovativnosti,mreži samouslužnih uređaja te uspješnim poslovnim rezultatima.

U Hrvatskoj posluje s 80 tisuća korporativnih klijenata i više od 1,1 milijuna građana.

Kao članica Grupe UniCredit, od ožujka 2002. godine, jedne od najuspješnijih financijskih grupacija u Europi, Zagrebačka banka  je i jedna od vodećih banaka u Srednjoj i istočnoj Europi.

Zauzima četvrtinu aktive hrvatskoga bankarskog sektora i više od 20 posto aktive bankarskog sektora Bosne i Hercegovine kao vlasnik UniCredit banke d.d. Mostar.

Zagrebačka banka ima razgranatu mrežu od 136 poslovnica, 46 poduzetničkih i komercijalnih cenatara te 840 bankomata. Klijenti banke uživaju u konforu modernog bankarstva -  450.000 klijenata korisnici su internetskog bankarstva e-zabe, a 100.000 mobilnog bankarstva m-zabe. Sa više od 4.700 zaposlenih, Zagrebačka banka jedan je od najvećih, a istraživanja pokazuju i najpoželjnijih poslodavaca.

Građani Zagrebačku banku vežu uz atribute sigurnosti, veličine, naprednosti, ali i tradicije. Ono po čemu je Zagrebačka banka danas konkurentna na tržištu jest – banka savjetnik i partner u svim specifičnim potrebama i situacijama svojih klijenata, banka koja nudi pouzdana rješenja, otvorena i odgovorna, banka koja se prema klijentima odnosi s povjerenjem.

Vrijednosti Zagrebačke banke svakako pridonosi i dimenzija društvene odgovornosti u poslovanju - biti vodeća banka u Hrvatskoj ne znači samo imati najveći tržišni udio, najveći broj klijenata i inovativne i kvalitetne proizvode. To prije svega podrazumijeva svijest o vlastitoj odgovornosti i utjecaju na cjelokupnu društvenu zajednicu u kojoj Banka posluje te njenu senzibilnost za potrebe zajednice.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: