+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

ZG Lighting d.o.o.

Mali

  Adresa: Radnička cesta 80, Zagrebtower, 10000 Zagreb
  Telefon: +385 1 6404 086
  Web adresa: www.zumtobel.hr
  E-mail adresa: dinko.hecej@zumtobel.com

 

Slijedeći svoju viziju tvrtka ZG Lighting d.o.o., poduzeće Zumtobel Grupe, već više od 50 godina razvija inovativna i individualna rješenja rasvjete koja udovoljavaju ergonomskim i ekonomsko-ekološkim zahtjevima i stvaraju dodanu estetsku vrijednost.

Tvrtka Zumtobel, danas prisutna u ukupno 70 zemalja širom svijeta, je međunarodno vodeći ponuditelj cjelovitih rješenja za različita područja primjene profesionalne rasvjete zgrada. Kombinacijom inovacije, tehnologije, dizajna, emocija i energetske učinkovitosti stvaramo jedinstvene koristi za kupca. Mi ujedinjujemo ergonomično najbolju kvalitetu svjetla za dobrobit čovjeka s odgovornim ophođenjem resursima u koncept Humanergy Balance.

Mi želimo svjetlom stvoriti svijet različitih doživljaja, olakšati rad, poboljšati komunikaciju i povećati sigurnost uz punu svijest o našoj odgovornosti za okoliš.

Održiva Zumtobel svjetlosna rješenja i sofisticirani koncepti rasvjete u Zumtobelovim projektima odlikuju se kombinacijom energetski učinkovitog rasvjetnog tijela, komponenti i svjetiljki, a sve je kontrolirano od strane sustava za upravljanje svjetlom.

Pri istim uvjetima, u smislu izvora svjetlosti, upravljanje rasvjetom ovisno o dnevnom svjetlu i svjetiljke s povećanim stupnjem učinkovitosti daju više svjetla i svjetline od standardnih rješenja.

Budući da se gotovo 1/5 svjetske potrošnje električne energije potroši na rasvjetu, Zumtobelova inicijativa zelene gradnje i održivih svjetlosnih rješenja je važan čimbenik u očuvanju okoliša.

Ponosni smo što možemo reći da je Zumtobel eco+ standard 20% zahtjevniji od npr.vrlo zahtjevnog poznatog švicarskog Minergie standarda. Također smo ponosni da možemo objaviti da od svibnja 2010. Zumtobel daje garanciju od 5 godina na sve svoje svjetiljke.

Vrlo skoro na Zumtobelovim svjetiljkama ćete moći pronaći podatak o CO2 emisiji pojedine svjetiljke.

Budući da se inicijativa i strategija Zumtobela podudara sa inicijativom Savjeta za zelenu gradnju globalno, bilo je prirodno da Zumtobel istupi kao jedan od suosnivača Savjeta za zelenu gradnju u Hrvatskoj.

Zumtobel kao tvrtka koja zadaje trendove također želi sudjelovati i u promjeni trenda u zelenoj gradnji i zna kako to postići.

 

 

Pokrovitelji – platinasti, zlatni i srebrni

POSLOVNI ČLANOVI

Prijavite se na HSZG newsletter: