+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

GBPRO DIGITAL - Osigurajte Vaše mjesto na vrijeme!


  LOKACIJA: U suradnji s tvrtkom VELUX osiguran dodatni modul!   POČETAK: 13.10.20, 10:00h   •     ZAVRŠETAK: 28.10.20, 15:00h

Hrvatski savjet za zelenu gradnju organizira jedinstvenu multidisciplinarnu edukaciju koja obuhvaća teme iz područja zelene i održive gradnje, energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije te održivog prometa i e-mobilnosti.

Dugogodišnje iskustvo u organizaciji spomenute edukacije u ovoj izvanrednoj situaciji uslijed pandemije COVID 19 virusa, ponukalo nas je da se preusmjerimo na digitalne platforme te po prvi puta omogućimo održavanje edukacije kojoj će pristup imati polaznici iz cijele Hrvatske po pristupačnim cijenama!

 

 

Stoga je Green Building Professional edukacijski program NAMIJENJEN svima onima koji žele učiti i mijenjati svijest svih dionika uključenih u proces stvaranja i razvoja zelene gradnje za BOLJE DANAS što omogućuje kontinuirano ostvarivanje visoke kvalitete života, zdravlja i rada u prostorima u kojima boravimo uz mogućnost dobivanja značajnih ušteda primjenjujući pritom sve elemente zelene i održive gradnje!

Svjetskim istraživanjima je dokazano da objekti i prostori koji su kreirani, izvedeni i održavani prema principima zelene gradnje te koji su energetski učinkoviti ostvaruju dodatnu vrijednost za sve sudionike u procesu planiranja, projektiranja, gradnje i korištenja objekata -  investitore, društvo u cjelini, prirodu i same korisnike zgrada.

 

Pozivamo Vas da se pridružite GBPRO DIGITAL online edukaciji o zelenoj gradnji koja se održava u listopadu 2020. godine, kroz 5 modula putem ZOOM platforme!

 

PROGRAM     

 

Brojni vrhunski stručnjaci pripremili su edukativna i stručna predavanja za Vas - pogledajte module GBPRO DIGITAL edukacije te termine održavanja:

  1. 13.10. ODRŽIVA GRADNJA & nZEB
  2. 15.10. ODRŽIVI RESURSI      
  3. 20.10. ENERGETSKA UČINKOVITOST I E-MOBILNOST
  4. 22.10. DIGITALNA SADAŠNJOST
  5. 27.10. KRUŽNO GOSPODARSTVO
  6. 28.10. Webinar Energetski učinkovita VELUX rješenja za ravne krovove - DODATNI MODUL! - Prijavnica 

Svaki pojedinačni modul traje do 3 sata te se cijela edukacija vrednuje u okviru Programa stručnog usavršavanja HKA (5) & HKIG. Sudjelovanje na VELUX predavanju donosi još jedan dodatni HKA sat.

Edukacija uključuje radne materijale - video predavanja, prezentacije predavača, direktan kontakt s predavačima i stručnjacima iz područja zelene i održive gradnje, stjecanje digitalnog međunarodno priznatog certifikata Green Building Professional te slobodan ulaz na veliki broj programa u organizaciji GBC-a.

                                           

O PREDAVAČIMA:

 

UPUTE & TEHNIČKI UVJETI

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA 

 

POKROVITELJI

  

ZELENI PARTNER

 

STRUČNI PARTNER

  

 

MEDIJSKI POKRIVAJU

 

            

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: