+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

GREEN TALKS: OBNOVIMO HRVATSKU „Bolje zgrade za ljude“


  LOKACIJA: Pozivamo Vas da se pridružite GREEN TALKS programu u Zagrebu!   POČETAK: 14.09.17, 09:00h   •     ZAVRŠETAK: 14.09.17, 13:00h

 

PRIJAVNICA                         PROGRAM


Glavna tema GREEN TALKS-a u Zagrebu je OBNOVIMO HRVATSKU „Bolje zgrade za ljude“. Osim promocije globalne kampanje Svjetskog savjeta za zelenu gradnju - Advancing Net Zero, ovaj GREEN TALKS će obuhvatiti i nZEB zakonsku regulativu i implementaciju na tržište te će veliki dio GREEN TALKS biti posvećen i novoj studiji koja dokazuje zapanjujuću korelaciju između loših uvjeta stanovanja i lošeg zdravlja ljudi. Kako preventivno nastupiti da se izbjegne daljnji proces nastajanja loših zgrada te kako potaknuti ulaganja  u cjelovitu energetsku obnovu i „ozelenjavanje“ prostora, te svakako i kvalitetnu zaštitu od požara, saznat ćete na GREEN TALKS-u! 

 

GREEN TALKS se održava 14. RUJNA 2017. u ZAGREBU od 09.00 do 13.30 sati na lokaciji Gacka 16, Zagreb, a NAMIJENJEN je većinom za ARHITEKTE i INŽENJERE GRAĐEVINARSTVA te ostalu zainteresiranu javnost i građanstvo.

 

GREEN TALKS podržava Hrvatska udruga energetskih certifikatora te Fire Safe Europe . Poduzeća/Institucije koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su Velux d.o.o., Klimaproing d.o.o., Inoutic d.o.o. i Saint-Gobain građevinski proizvodi d.o.o. te Mapei Croatia d.o.o..

  

   

 

GREEN TALK je BESPLATAN za sve sudionike.

 

 

 

Pokrovitelji - platinasti

Pokrovitelji - srebrni

POSLOVNI ČLANOVI

Prijavite se na HSZG newsletter: