+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Pozivamo Vas na: GRADITELJSTVO - 40. međunarodni sajam građenja i opremanja


  LOKACIJA: Zagrebački Velesajam u terminu od 04. - 07. travnja 2017.   POČETAK: 04.04.17, 10:00h   •     ZAVRŠETAK: 29.03.17, 17:00h

 

Na sajmu GRADITELJSTVO prezentirat će se izlagači energetski učinkovitih građevinskih materijala, građevinske stolarije, rasvjete, opreme za unutarnje uređenje te tehničko-tehnološka rješenja koja podižu energetsku učinkovitost zgrade u svim fazama vijeka trajanja.


Hrvatski savjet za zelenu gradnju, kao pokrovitelj, sudjeluje između ostalog i kao organizator panela pod nazivom: PANEL RASPRAVA: HRVATSKO GRADITELJSTVO DO 2050, kojeg moderira Snježana Turalija, mag. oec, izvršna direktorica HSZG-a, dok je u okviru sajma organiziran i GREEN TALKS za građanstvo i upravitelje zgrada: "Kako brzo, jednostavno i učinkovito obnoviti zgradu ili obiteljsku kuću". Cijeli program pogledajte ovdje


Uz izlagački dio, tijekom sajma  održat će se i bogat program stručnih manifestacija a središnji događaj će biti DAN GRADITELJA na kojem će se  razmatrati aktualne teme s područja graditeljstva i energetske učinkovitosti. Sajam GRADITELJSTVO dugogodišnji je značajan čimbenik sektorske prepoznatljivosti i njegove održive konkurentnosti.Za hrvatske proizvođače, sudjelovanje na ovom sajmu znači doprinos bržem stvaranju njihovih robnih marki i potvrdu prisutnosti na tržištu što pridonosi povećanju međunarodne konkurentnosti.

 


GRADITELJSTVO je ove godine osnaženo terminskim zajedništvom sajmova

INTERKLIMA
(grijanje, klimatizacija, obrada pitkih voda i obnovljivi izvori energije)
EMAT 
(zaštita okoliša i komunalna oprema)
INTERPROTEX 
(zaštita osoba i imovine) 


kompatibilnih programa izlaganja i terminski objedinjenih pod nazivom

PROLJETNI SAJMOVI ZAGREBAČKOG VELESAJMA

Izlagački i programski sadržaj ovih sajmova stavlja u fokus planiranje, projektiranje, izgradnju, rekonstrukciju i opremanje objekata na energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv način, uključujući i sve prisutniju potrebu za zaštitom ljudi, imovine i podataka.
 
Jednako tako, navedeni sajamski projekti prezentiraju inovacije i nove tehnologije u izgradnji, grijanju, klimatizaciji, upotrebi energije, zbrinjavanju otpada te osiguranju i zaštiti a time izravno utječu na razvoj, modernizaciju i konkurentnost pripadajućih djelatnosti te podizanju razine potražnje poslovnih subjekata i krajnjih korisnika.

 

VIŠE INFORAMACIJA


Pokrovitelji:

 


Medijski pokrovitelji: 

 

 

 

Pokrovitelji - platinasti

Pokrovitelji - srebrni

POSLOVNI ČLANOVI

Prijavite se na HSZG newsletter: