+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Pozivamo Vas na stručno predavanje tvrtke FIBRAN d.o.o.: SVESTRANA UPOTREBA XPS-A U OVOJNICI ZGRADE u OSIJEKU


  LOKACIJA: Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, Vladimira Preloga 3, OSIJEK   POČETAK: 20.11.18, 10:00h   •     ZAVRŠETAK: 20.11.18, 12:00h

Poštovana/i,

pozivamo Vas da se pridružite stručnoj edukaciji, u organizaciji poduzeća Fibran i udruge Hrvatski savjet za zelenu gradnju, pod nazivom: Svestrana upotreba XPS-a u ovojnici zgrade, s naglaskom na toplinsko izolaciranje ispod temeljne ploče i na ravnim obrnutim krovovima. Predavanje se održava 20. studenog 2018. u OSIJEKU, na Građevinskom fakultetu u Osijeku, od 09.45 do 12.00 sati.

FIBRAN Grupa jedan je od najvećih europskih proizvođača toplinske izolacije od ekstrudiranog polistirena najviše kvalitete, brendiranog kao FIBRANxps te jedan od najvećih proizvođača kamene vune pod imenom FIBRANgeo. FIBRAN kao proizvođač iznimnu pažnju polaže kvaliteti proizvoda i u skladu s EN normama provodi sva ispitivanja u laboratorijima nezavisnih instituta kao što su FIW München, DIBt Berlin, ZAG Ljubljana, IGH Zagreb. Svoja iskustva i znanja dijeli s investitorima, arhitektima i izvođačima, pruža cjelokupna rješenja pod zajedničkim nazivnikom ENERGIJSKI ŠTIT - promičući tako ideju projektiranja i gradnje po standardima NzEB i pasivne gradnje.

Molimo svakako svoj dolazak prijavite ispunjavanjem podataka putem ONLINE PRIJAVNICE

Sudjelovanje je besplatno.

PROGRAM možete ogledati OVDJE!

 

 

Pokrovitelji - platinasti

Pokrovitelji - srebrni

POSLOVNI ČLANOVI

Prijavite se na HSZG newsletter: