+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Pridružite se: GREEN TALKS OBNOVIMO HRVATSKU „Bolje zgrade za ljude“


  LOKACIJA: Pozivamo Vas da se pridružite GREEN TALKS programu u Karlovcu!   POČETAK: 24.11.17, 11:00h   •     ZAVRŠETAK: 24.11.17, 15:00h

 

PRIJAVNICA                         PROGRAM


Glavna tema GREEN TALKS-a u Karlovcu je OBNOVIMO HRVATSKU „Bolje zgrade za ljude“. Osim promocije globalne kampanje Svjetskog savjeta za zelenu gradnju - Advancing Net Zero, ovaj GREEN TALKS će obuhvatiti i nZEB zakonsku regulativu i implementaciju na tržište te će veliki dio GREEN TALKS biti posvećen i novoj studiji koja dokazuje zapanjujuću korelaciju između loših uvjeta stanovanja i lošeg zdravlja ljudi. Kako preventivno nastupiti da se izbjegne daljnji proces nastajanja loših zgrada te kako potaknuti ulaganja  u cjelovitu energetsku obnovu i „ozelenjavanje“ prostora, te svakako i kvalitetnu zaštitu od požara, saznat ćete na GREEN TALKS-u!

 

GREEN TALKS se održava 24. STUDENOG 2017. u KARLOVCU od 10.45 do 15.00 sati, Knjižnica za mlade, Banjavčićeva 8, Karlovac, a NAMIJENJEN je većinom za ARHITEKTE i INŽENJERE GRAĐEVINARSTVA te ostalu zainteresiranu javnost i građanstvo.

 

GREEN TALKS podržava grad Karlovac, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja RH, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost RH, Hrvatska udruga energetskih certifikatora te Fire Safe Europe, Hrvatska komora arhitekata područni ured Karlovac te Hrvatska gospodarska komora-županijska komora Karlovac. Poduzeća/Institucije koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su Velux d.o.o., Klimaproing d.o.o., Gealan d.o.o., Fibran Nord d.o.o., Firestone te Holcim Hrvatska d.o.o.

 

        

 

MEDIJSKI POKRIVAJU

   

 

GREEN TALK je BESPLATAN za sve sudionike.

 

 

Pokrovitelji - platinasti

Pokrovitelji - srebrni

POSLOVNI ČLANOVI

Prijavite se na HSZG newsletter: