+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Pridružite se: GREEN TALKS OBNOVIMO HRVATSKU „Bolje zgrade za ljude“


  LOKACIJA: Pozivamo Vas da se pridružite GREEN TALKS programu u Karlovcu!   POČETAK: 24.11.17, 11:00h   •     ZAVRŠETAK: 24.11.17, 15:00h

 

PRIJAVNICA                         PROGRAM


Glavna tema GREEN TALKS-a u Karlovcu je OBNOVIMO HRVATSKU „Bolje zgrade za ljude“. Osim promocije globalne kampanje Svjetskog savjeta za zelenu gradnju - Advancing Net Zero, ovaj GREEN TALKS će obuhvatiti i nZEB zakonsku regulativu i implementaciju na tržište te će veliki dio GREEN TALKS biti posvećen i novoj studiji koja dokazuje zapanjujuću korelaciju između loših uvjeta stanovanja i lošeg zdravlja ljudi. Kako preventivno nastupiti da se izbjegne daljnji proces nastajanja loših zgrada te kako potaknuti ulaganja  u cjelovitu energetsku obnovu i „ozelenjavanje“ prostora, te svakako i kvalitetnu zaštitu od požara, saznat ćete na GREEN TALKS-u!

 

GREEN TALKS se održava 24. STUDENOG 2017. u KARLOVCU od 10.45 do 15.00 sati, Knjižnica za mlade, Banjavčićeva 8, Karlovac, a NAMIJENJEN je većinom za ARHITEKTE i INŽENJERE GRAĐEVINARSTVA te ostalu zainteresiranu javnost i građanstvo.

 

GREEN TALKS podržava grad Karlovac, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja RH, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost RH, Hrvatska udruga energetskih certifikatora te Fire Safe Europe, Hrvatska komora arhitekata područni ured Karlovac te Hrvatska gospodarska komora-županijska komora Karlovac. Poduzeća/Institucije koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su Velux d.o.o., Klimaproing d.o.o., Gealan d.o.o., Fibran Nord d.o.o., Firestone te Holcim Hrvatska d.o.o.

 

        

 

MEDIJSKI POKRIVAJU

   

 

GREEN TALK je BESPLATAN za sve sudionike.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: