+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Pridružite se: GREEN TALKS OBNOVIMO HRVATSKU „Bolje zgrade za ljude“


  LOKACIJA: Pozivamo Vas da se pridružite GREEN TALKS programu u Pazinu!   POČETAK: 16.11.17, 12:00h   •     ZAVRŠETAK: 16.11.17, 17:00h

 

PRIJAVNICA                         PROGRAM


Glavna tema GREEN TALKS-a u Pazinu je OBNOVIMO HRVATSKU „Bolje zgrade za ljude“. Osim promocije globalne kampanje Svjetskog savjeta za zelenu gradnju - Advancing Net Zero, ovaj GREEN TALKS će obuhvatiti i nZEB zakonsku regulativu i implementaciju na tržište te će veliki dio GREEN TALKS biti posvećen i novoj studiji koja dokazuje zapanjujuću korelaciju između loših uvjeta stanovanja i lošeg zdravlja ljudi. Kako preventivno nastupiti da se izbjegne daljnji proces nastajanja loših zgrada te kako potaknuti ulaganja  u cjelovitu energetsku obnovu i „ozelenjavanje“ prostora, te svakako i kvalitetnu zaštitu od požara, saznat ćete na GREEN TALKS-u!

 

GREEN TALKS se održava 16. STUDENOG 2017. u PAZINU od 12.45 do 17.00 sati u GRADSKOJ VIJEĆNICI grada Pazina, Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10, 52 000 Pazin, a NAMIJENJEN je većinom za ARHITEKTE i INŽENJERE GRAĐEVINARSTVA te ostalu zainteresiranu javnost i građanstvo.

 

GREEN TALKS podržava grad Pazin, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja RH, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost RH, Hrvatska udruga energetskih certifikatora te Fire Safe Europe. Poduzeća/Institucije koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su Velux d.o.o., Klimaproing d.o.o.,  Fibran Nord d.o.o. Firestone te Holcim Hrvatska d.o.o.

 

        

 

MEDIJSKI POKRIVAJU

   

 

 

Pokrovitelji - platinasti

Pokrovitelji - srebrni

POSLOVNI ČLANOVI

Prijavite se na HSZG newsletter: