+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Pridružite se webinaru: DGNB međunarodni sustav certificiranja zgrada i prostora


  LOKACIJA: Besplatni webinar!   POČETAK: 15.07.20, 14:00h   •     ZAVRŠETAK: 15.07.20, 15:00h

Zašto i kako certificirati prema međunarodnom DGNB sustavu?

 

1. DGNB certificirani projekt u Hrvatskoj

Da li je moguće kod rekonstrukcije zgrada i novogradnje te uređenja prostora koji nas okružuje istovremeno postići vrhunsku kvalitetu, ekološku i ekonomsku održivost, energetsku učinkovitost, skladniji, zdraviji i ljepši prostor?

Da li je izvedivo u investicijskim projektima od početka razmatrati mogućnost za ostvarenje manjeg Co2 otiska, nižih režijskih troškova, većeg zadovoljstva radnika i manje bolovanja?

Mogu li se smanjiti financijski i kvalitativni rizici u zgradarstvu koje nosi budućnost u obliku globalne ekonomske krize, posljedica klimatskih promjena i elementarnih nepogoda, pandemije?

Odgovore na neka od ovih pitanja doznajte na besplatnom webinaru za arhitekte i investitore

 

“Zašto i kako certificirati prema međunarodnom DGNB sustavu?”

GREENiKA, ovlašteni partner DGNB Akademije iz Stuttgarta, omogućuje Vam da ostanete aktivni i nastavite učiti “online” o održivosti u arhitekturi i graditeljstvu. Pratite seriju webinara koji će Vam dati uvid u različite aspekte održivih zgrada i potvrde njihove održivosti putem certificiranja.

DGNB je garancija kvalitete kako projektiranja, tako i gradnje, osigurava veću vrijedost zgrade i smanjenje troškova tijekom upotrebe. Polaznici edukacije znanjem o DGNB certifikaciji stvaraju za sebe nove poslovne mogućnosti i pripremaju se za budućnost koja će neminovno ići u smjeru održive gradnje, te tako doprinose smanjenju pot

rošnje resursa, zaštiti okoliša i dobrobiti za ljude.

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: