+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

Tvrtka Bauder organizira simpozij sa stručnim predavanjima vezanim za tematiku ravnog krova - pridružite se!


  LOKACIJA: Hotel Aristos, Zagreb   POČETAK: 23.10.18, 09:00h   •     ZAVRŠETAK: 23.10.18, 15:00h

Tvrtka Bauder organizira simpozij sa stručnim predavanjima vezanim za tematiku ravnog krova, u Zagrebu u hotelu Aristos****, dana 23.10.2018. godine.

Simpozij će obraditi teme: osnove o hidroizolaciji i krovovima, parna brana u krovnom sustavu, norme i pravna regulativa za vatrootpornost, primjeri šteta na krovu, osnove o zelenim krovovima itd. 

Krov više ne predstavlja samo dizajnerski element kuće. Svakom investitoru u cilju je postići sigurno i dugotrajno funkcioniranje krovne konstrukcije što se postiže dobrim planiranjem i kvalitetnom izvedbom iste. Stoga i mi želimo dati svoj doprinos te Vam na našem simpoziju pružiti najnovije informacije vezano za hidroizolaciju, ozelenjavanje krovova, kao i pravnu regulativu, a koje Vam mogu pomoći prilikom projektiranja i izvedbe objekata.
 
 
S obzirom na ograničeni broj mjesta, molimo Vas za konačnu potvrdu sudjelovanja najkasnije do 19. listopada 2018., putem obrasca za prijavu koji je dostupan za preuzimanje zajedno s pozivnicom.
 
Prisustvo na simpoziju se ne naplaćuje, a tijekom događanja za Vas je organizirana zakuska, piće i ručak. Za sudionike je osigurano besplatno parkirališno mjesto u krugu hotela.
 
U slučaju nepredviđenih okolnosti zbog kojih biste nakon prijave ipak bili spriječeni doći, molimo Vas da nas o tome pismeno obavijestite najmanje 2 dana prije događanja.
 

Simpozij se u Programu stručnog usavršavanja vrednuje s ukupno pet (5) sati iz područja

A – REGULATIVA I EDUKACIJA 1 h

A1.5 Zaštita od požara, zaštita na radu, zaštita od buke

D – KONSTRUKCIJE I TEHNOLOGIJE 4 h

D1.1 Tehnologije građenja i opremanja  

D2.1       Arhitektura i detalj

 

 

Prijavite se na HSZG newsletter: