+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

EDUKACIJE


TEESCHOOLS nastoji pružiti lokalnim vlastima nova rješenja, tehnička, edukativna i financijska, koja će im  pomoći u implementaciji koncepta „Nearly Zero Energy Building“ (nZEB) u školama i zgradama javnog sektora. Inovativni pristup sastoji se u razvoju transnacionalnog i holističkog alata za podršku i izradu web baza inovativnih najboljih praksa po principima obnove prema nZEB-u. TEESCHOOLS projekt promovira uključivanje lokalnih vlasti u „Sporazum Gradonačelnika za klimu i energiju“ kao ključan korak u planiranju energetske učinkovitosti.

U okviru projekta TEESCHOOLS, financiranog iz Europske Unije kroz Interreg Mediterranean program, Grad Split u suradnji sa Hrvatskim savjetom za zelenu gradnju i Županijskom komorom Split, te projektnim partnerima (Projektni biro Split d.o.o. i HEP ESCO d.o.o.) planirao je organizirati 2. Regionalnu  konferenciju: NOVI VAL: „nZEB & energetske obnove“, koja je za cilj imala, u neformalnom i interaktivnom okruženju, predstaviti najvažnije aktivnosti i rezultate projekta te osigurati povratne informacije dionika iz regionalnog energetskog sektora, osigurati najnovije informacije vezane uz najavu natječaja vezanih uz energetske obnove, kao i predstavljanje Smjernica za nZEB.

S obzirom da spomenuta konferencija planirana za 24.3.2020. godine nije mogla biti organizirana zbog izvanredne situacije s COVID19 virusom, odlučili smo potencijalnim sudionicima omogućiti sadržaj predavača.


Pozivamo Vas da ispunite online PRIJAVNICU putem koje ćete nam ustupiti određene podatke, u svrhu pravdanja projektnih aktivnosti. 

Zauzvrat, klikom na SUBMIT, biti će Vam dostupno korisničko ime i lozinka kojom ćete moći pristupiti prezentacijama predavača ovdje: http://www.gbccroatia.org/stranice/pristup-materijalima-teeschools/73.html

Više o samom projektu potražite OVDJE.

Zahvaljujemo na suradnji unaprijed te u slučaju dodatnih pitanja stojimo na raspolaganju. 

 Green Building Professional polugodišnji edukacijski program namijenjen je profesionalcima iz različitih

relevantnih disciplina uključujući arhitekturugraditeljstvostrojarstvoelektrotehnikuekonomiju

financijepravomarketing; potom vlasnicima zgradazakupcimavoditeljima projekatainvestitorima

financijskim institucijama, građevinskim kompanijama, dobavljačima proizvoda i usluga u graditeljstvu,

znanstvenicima i studentima, zaposlenicima u javnoj upravi  - svima onima koji imaju za cilj biti

usklađeni sa najnovijim trendovima u zelenoj gradnji te korištenju i održavanju prostora koje ima za

cilj postizanje visoke kvalitete života i rada u prostorima i ostvarenje ušteda.

 

Više o samoj edukaciji pogledajte OVDJE

Pokrovitelji - platinasti

Pokrovitelji - srebrni

POSLOVNI ČLANOVI

Prijavite se na HSZG newsletter: