+385 1 4886 296
 info@gbccroatia.org
           

nZeb & BIM - Nova stvarnost


Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da HSZG organizira konferenciju pod nazivom nZEB i BIM – Nova stvarnost! koja će se održati 19. ožujka u hotelu Academia u Zagrebu.

nZEB - Zgrade gotovo nulte potrošnje energije i vezana EU regulativa transponirana je u zakonodavstvo RH, a sada se postavlja pitanje kako da nZEB postane stvarnost?

S druge strane BIM (Building Information Modeling) već je postao standard u svijetu, a sve više se koristi i kod nas. BIM metodologija se oslanja na inteligentan, podacima bogat model kao temelj za projektiranje, simulaciju i suradnju kroz sve faze projekta.

Ključ uspjeha je u postizanju nZEB-a pomoću BIM-a, a na konferenciji očekujemo do 200 sudionika.

 

 

Keynote speaker će biti gospodin Matt Grocoff,  jedan od najpoznatijih američkih zagovornika u području zaštite okoliša, zelene i održive gradnje, renomirani pisac, govornik i osnivač THRIVE Collaborative.

Poznat je po svom radu na zgradama s nultom potrošnjom energije i vode te je zaslužan za obnovu najstarije kuće u Sjevernoj Americi koja je rekonstrukcijom postigla nultu potrošnju energije. 

 

 

Pri projektiranju i planiranju novih investicija u zgradarstvu, nZEB regulativa i BIM alati konačno dovode u prvi plan neke od danas najpoznatijih aspekata Zelene/održive gradnje: potrošnju energije, građevinsku fiziku, energetsku učinkovitost i korištenje obnovljivih izvora energije.

Konferencija je namijenjena  arhitektima, projektantima, investitorima, stručnjacima iz područja energetske učinkovitosti, developerima, inženjerima građevine, strojarstva, elektrotehnike, proizvođačima materijala i opreme, vlasnicima nekretnina, bankarima, predstavnicima energetskih tvrtki, predstavnicima gradova i tijela javnog sektora, upraviteljima zgrada, predstavnicima akademske zajednice i mnogim drugima.

 

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, uz prethodnu registraciju putem PRIJAVNICE.

 

 

PARTNER KONFERENCIJE

 

 

POD POSEBNIM POKROVITELJSVOM

 

 

GLAVNI INSTITUCIONALNI POKROVITELJI

  

 

POKROVITELJI

     

 

ZELENI PARTNER

 

 

 

PREZENTACIJA PROJEKATA

    

 

PLATINASTI SPONZOR

 

ZLATNI SPONZORI

 

     

 

 

SREBRNI SPONZORI

                

 

 

ZELENI SPONZOR

 

 

 

ESCO PARTNER

 

 

REFRESHMENT PARTNER

 

MEDIJSKI POKRIVAJU

            
 
 
 

 

Sign up for CGBC newsletter: